Апартаменти в Бояна

Boyana Mountain View

Продажба на апартаменти в квартал Бояна – директно от строител!

Ако искате да се отдадете на уюта и спокойствието в полите на Витоша, изберете Boyana Mountain View! Лукс, елегантност и стил – това са думите, с които можем да опишем атмосферата, която ни вдъхнови, за да създадем тази уникална сграда, разположена на тиха и озеленена улица в сърцето на Бояна!
Мнозина от Вас, търсещи своя нов апартамент в Бояна, го правят поради конкретна причина – това е един от най-луксозните и живописни столични квартали! Разположен в най-ниските северни склонове на Витоша, от двете страни на Боянската река, квартал Бояна е бил старо римско селище. Още в древността, Бояна е била дом на българските боляри и големци, чиито наследници заемат ръководни постове в Българското царство.
С Boyana Mountain View Вие получавате двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, директно от строител на най-добрата цена в София! Ако сте любители на планината, а дори и да не сте – със сигурност ще оцените уникалните гледки, които се разкриват пред Вас директно от Вашия бъдещ дом! Какво по-хубаво от това, да се събудите с песента на птиците и отваряйки очи, пред Вас да се извиси Витоша! Всеки жител на нашата столица може само да си мечтае за това, в този така забързан и претъпкан многомилионен град, а Вие може да го имате – с наличните за продажба апартаменти в квартал Бояна Boyana Mountain View.
Boyana Mountain View Ви представя бягство от големия град, но все пак продължавате да сте свързани със столицата чрез удобната локация на сградата – в непосредствена близост до спирка на трамвай 5 и 11. Ако все пак сте горд собственик на автомобил, може да се възползвате от нашите паркоместа в двора и в нашия подземен гараж.
Общите части на сградата са луксозно завършени с гранитни настилки. Сградата е свободно стояща, изпълнена е с висок клас материали, топлоизолация, ПВЦ дограма, и блиндирани входни врати. Удобството на всеки собственик е гарантирано с монтирани газови котлета за всеки апартамент и стилен иноксов асансьор.
Ако желаете да закупите апартамент в Бояна, но нямате цялата сума, която Ви е необходима, може да се възползвате от кредитиране при преференциални условия от Пощенска банка. Към настоящият момент сградата е завършена и с Акт 16.
Избирайки наличните за продажба апартаменти в квартал Бояна, Вие може да се насладите на панорамна гледка, седейки си комфортно във Вашия дом. Дом, изпълнен със стил, уют и любов! Дом, изграден от висококачествени материали, с висок клас ПВЦ дограма и топлоизолация. Ако искате да получите повече информация за сградата или за отделни апартаменти, не се колебайте да се свържете с нас!

Информация за сградата и наличните апартаменти за продажба

 

1. СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ – Всички инсталации в апартаментите за продажба са изградени до тапа. Апартаментите се продават на шпакловка и замазка.

2. ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО ОТ СТРОИТЕЛЯ – Гаранциите са по Закона за устройство на територията – 10 години за конструкцията и 5 години за всички довършителни работи.

I. СГРАДА

1.1. КОНСТРУКЦИЯ – Сградата е с монолитна скелетна стоманобетонна конструкция, състояща сe от междуетажни подови конструкции – стоманобетонови плочи и вертикални носещи елементи – стоманобетонови колони и стоманобетонови шайби.

1.2. ЗИДАРИИ
• За външни ограждащи стени – керамични тухли KEBE и 10см. пласт топлоизолация фасаден експандиран полистирол. Обща дебелина на външните зидове с мазилката и топлоизолацията около 35см
• За вътрешни преградни тухлени междуапартаментни стени –зид от керамични блокове KEBE с вертикални кухини с дебелина 29см с мазилката.

1.3. ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ 
Плосък покрив – топлоизолация от екструдиран пено-полистирол – XPS с дебелина 10см, съгласто топлотехническите изчисления, армирана бетонна замазка с наклон, 2 пласта рулонна битумна мембрана, като завършващият е с посипка. Отводняване на покривните повърхности чрез вътрешни за сградата водосточни тръби.
Наклонен покрив – стоманобетонова конструкция с гредова скара, топлоизолация от каменна вата 10 см., дъсчена обшивка, два пласта битумна рулонна битумна мембрана и един пласт битумни керемиди с посипка. Отводняване на покривните повърхности чрез външни за сградата водосточни тръби.

1.4. ХИДРОИЗОЛАЦИИ – изпълнени битумни хидроизолации на основите на сградата, по всички открити тераси и на покрива на сградата с материал на реномиран производител.

1.5. ФАСАДА
• Топлоизолационна система с материали на лидери в производството на Интегрирани Топлоизолационни Системи от експандиран полистирол – EPS 10см. залепен и дюбелиран, със завършващ слой – армираща мрежа и шпакловка.
• В частта на структурната фасада топлоизолация от каширана каменна вата, с дебелина 10см., дюбелирана и обвита с пародифузна мембрана.
• Силиконова мазилка с цвят и вид по архитектурен проект.
• Облицовки партер и общи части – декоративна мазилка, естествен камък „Гнайс“. Източна фасада с HPL на конструкция и декоративна мазилка.
• Балконски парапети – по архитектурен детайл, ажурни от алуминий със стъклени пана от триплекс.в цвят.

1.6. МЪЛНИЕЗАЩИТНА ИНСТАЛАЦИЯ – изпълнява се с мълниеприемник с изпреварващо действие, съгласно Наредба №4 от 22.12.2010год.

1.7. ОБЩИ ЧАСТИ НА ЖИЛИЩНАТА ЧАСТ
• Входно преддверие на сградата с индивидуален интериорен дизайн.
• Входна врата на сградата – алуминиева дограма, с усилен профил и монтирана електрическа брава, свързана с домофонно – звънчевата уредба.
• Домофонна уредба – изпълнена, с окабеляване и монтирано домофонно табло.
• Монтирани пощенски кутии.
• Стени и тавани Измазани и шпакловани, обработени с предбояджийски материали за постигане на гладка и равна повърхност, нанесена водно-дисперсионна боя до пълно покриване на повърхностите.
• Под и стъпала – гранит.
• Дограма – между стълбища и етажни площадки – прозорци по стълбище – PVC дограма с отварящи се части.
• Стълбищен парапет – по архитектурен детайл.
• Асансьорна уредба – Хидравлично задвижване, микропроцесорна система на управление. Луксозна кабина с вградено огледало и иноксова дръжка. Подът на кабината е с настилка – гранит. Автоматични врати. Монтаж и изпълнение съгласно изискванията на „Наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на асансьорите”.
• Осветление – с монтирани плафониери, фотоклетки за автоматично активиране при движение и лихтбутони.

1.8. ВЕРТИКАЛНА ПЛАНИРОВКА – изпълнена съгласно одобрен проект.
• Изпълнени алейни настилки.
• Завършени подходи към входа на сградата и подземни гаражи.
• Изпълнено озеленяване от декоративни, дървесни и тревни насаждения.
• Прилежащи към апартаментите на партера дворни пространства:
– Дворно пространство – затревяване,
– Ажурна телена ограда и декоративна растителност.

II. ЖИЛИЩА

2.1. СТЕНИ И ТАВАНИ – завършени до гипсова мазилка с положени в ръбовете алуминиеви ъглопротектори. Преградни стени между отделни апартаменти изпълнени с керамични блокове с дебелина 29см с мазилката. Вътрешните апартаментни преградни тухлени зидове са 16см с мазилката.

2.2. ПОД
• Сухи помещения – изравнителна, армирана цименто-пясъчна замазка.
• Мокри помещения – циментова замазка с наклони към сифоните.

2.3. БАЛКОНИ – изпълнени хидроизолация и замазка с наклон. Настилка от мразоустойчив гранитогрес.

2.4. ДОГРАМА
• Външна – РVС – етажи петкамерен профил WEISS PROFILE с двоен стъклопакет с нискоемисионно стъкло четири сезона. Положена външна хидроизолационна лента. Монтирани външни подпрозоречни первази с водобран. Монтирани вътрешни подпрозоречни первази от PVC с цвят на дограмата.
• Партер – петкамерен профил REHAU с двоен стъклопакет с нискоемисионно стъкло четири сезона. Положена външна хидроизолационна лента. Монтирани външни подпрозоречни первази с водобран. Монтирани външни охранителни ролетни щори.
• Входна апартаментна врата – блиндирана със секретна брава.

2.5. ВОДОПРОВОД И КАНАЛИЗАЦИЯ
• Водопровод – изпълнен с полипропиленови тръби с PN 16 за студена и PN 20 за топла вода – до тапа. Монтирана топлоизолация на всички открити участъци с оглед предотвратяване образуването на конденз.
• Канализация – изпълнена с РVС тръби, до тапи.

2.6. ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ
Силнотоковата инсталация изпълнена с кабели по проект. Монтиран стълбищен автомат и осветителни тела по стълбището. Главно електромерно табло съдържащо електромерите за всички имоти в сградата и необходимата автоматика.
• Монтирано апартаментно табло, от което се захранват всички линии за осветление и контакти. Таблото е оборудвано със съответните предпазители и дефектнотокови защити. Монтирано е над входната врата на жилището.
• Осветление – изпълнено с мостови проводник под мазилката
• Контакти – главните линии се изпълняват с мостов проводник 3х4мм2 под мазилката, а отклоненията към съответния контакт с 3х2,5мм2. Местата на контактите с общо предназначение са съобразени с обзавеждането и са монтирани на 0,30м от готов под. Линиите за усилени контакти – ел.печка, миялна машина, пералня са самостоятелни. Всички контакти са тип „ШУКО” със занулителна клема.
• Слаботокови инсталации – Изпълнява се по проект. Към всеки апартамент се монтира домофонно – звънчева уредба.

* Всички електроинсталационни материали – проводници, ключове, контакти, фасунги, разпределителни табла, гофрирани и PVC тръби и принадлежности към тях отговорят на БДС и се доставят от реномиран производител – „ Legrand“

2.7. ОТОПЛИТЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ
• Сградата се захранва централно с газ.
• Изпълнена дворна газозахранваща мрежа с полиетиленови тръби.
• Изпълнена сградна и апартаментна газова инсталация.
• Монтиран комбиниран двуконтурен кондензен газов котел за топла вода и отопление VIESSMANN
• Изпълнена тръбна разводка в апартаментите от полиетиленови тръби с алуминиева вложка, положена в гофрирана тръба по пода – под замазката, от апартаментна колекторна кутия до всеки радиатор. Без радиатори в помещенията.

2.8. ВЕНТИЛАЦИЯ
• Мокри помещения – изпълнена от PVC тръби с отвеждане над покрива, без монтирани вентилатори.
• Кухни / кухненски боксове – изпълнена с готови сифонни коминни тела. Индивидуално включване се осъществява към малкото тяло, което се подвключва към голямото с отвеждане над покрива. Отворите за аспирация се правят при монтаж на кухненското оборудване от клиента в зависимост от вида и височината на отвеждащия тръбопровод.

III. СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ /МАЗЕТА/

3.1. СТЕНИ И ТАВАНИ – изпълнена варо-циментова мазилка.
3.2. ПОД – изравнителна цименто-пясъчна замазка.
3.3. ДОГРАМА – Монтирана метална врата оборудвана с панти, брава и дръжки.
3.4. ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ – Монтирани проводници съгласно проекта до конзолите на контактите и лампените излази, монтирани ключове и контакти (базов модел).Брой на контакти, лампени излази и ключове – по проект

IV. ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ с ПАРКОМЕСТА

4.1. РАМПА към подземни гаражи и паркоместа – бетон, монтирана обща секционна врата с дистанционно управление за вход- изход на автомобилите.
4.2. ОБЩА МАНЕВРЕНА ПЛОЩ И ПАРКОМЕСТАТА
4.2.1. СТЕНИ И ТАВАНИ – Измазани с вароциментна мазилка и с крайно покритие – фасадна боя.
4.2.2. ПОД – Бетон, разчертани с боя граници за паркомястото.
4.2.3. ОСВЕТЛЕНИЕ с монтирани осветителни тела и фотоклетки за автоматично активиране при движение.

кв.Бояна, София

Разположение

18

Брой апартаменти

Завършен

Етап на строеж

Акт 16

Документ

02

Фотогалерия

03

Скици на сградата

град София

Местност Гърдова глава, ул. Радин дол № 2

МЕСТНОСТ ГЪРДОВА ГЛАВА

Контакти

„София Сити Инвест“ ЕООД

бул. „Александър Стамболийски“ № 30А
гр. София, 1000
Телефон: 02 981 49 29
Телефон: +359 887 735291
Имейл: office@apartments-sofia.com

Facebook страница: Апартаменти за продажба
Лице за контакт: Цветанка Христова

ЗАПИТВАНЕ